header vierkant1 vierkant2 vierkant3 vierkant4 adresgegevens it plak

Campings - Gites - Campings, ed

In de Correze is veel 'bedrijfsmatig onroerend' beschikbaar. Daarnaast ook veel grote objecten die uitermate geschikt zijn om zelf een ombouw tot Gites of Chambre d'Hotes te realiseren. Onderstaand een kleine greep uit het aanbod.
U begrijpt ongetwijfeld dat wij niet alle bedrijfsmatige objecten op onze site mogen publiceren, maar  neem gerust contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 


Zoekt u een camping of  klein bungalowpark om te exploiteren? It Plak heeft meerdere objecten te koop in dit segment!. Om plausibele redenen geven wij hier niet de namen vrij. Maar neem beslist contact met op! Wij

informeren u graag, na een inventarisatie, over de prachtige campings en andere recreatiebedrijven. 


 

   

Brengt u weer leven en bedrijvigheid in dit prachtig gelegen restaurant?

Wegens echtscheiding staat dit restaurant met bovenwoning er nu 3 jaar ongebruikt bij .
Het destijds zeer goed draaiende restaurant is gelegen aan een groot meer met daartussen een rustige weg.
Het meer trekt vele recreanten en vissers, op 400 m afstand is een camping.
In de aanbouw aan de voorkant bevindt zich het restaurant gedeelte met daar achter de bar en de grote haardpartij, 
 dit is het cafe gedeelte . Een Licence 4 is aanwezig! 
Op eenvoudige wijze kan het interieur aan uw smaak en wensen worden aangepast.
Het prive verblijf op de eerste verdieping bestaat uit een zeer ruime kamer met 2 slaapkamer en een badkamer.
De tweede verdieping kan nog naar eigen inzicht ingedeeld  worden. 

Dit restaurant biedt uitstekende mogelijkheden voor een ondernemend stel .
Voor de prijs van 145000 euro kk hoeft u het zeker niet te laten .
 

  


Object 203

Prachtig landgoed op 5,7 ha bestaande uit bos en weiland.                         
Het geheel bestaat oa uit een landhuis met toren. De toren is in 1929 aangebouwd en bestaat uit een eigen trappenhuis, met beneden de eetkamer en op de 1e en 2e verdieping een slaapkamer met elk een eigen badkamer. De bovenste verdieping is zolderruimte.  Rondom de toren is in L-vorm een dakterras met daaronder de keuken en glazen ingang /bijkeuken.  Het oudste deel van het huis bestaat beneden uit een salon met grote cantou en een ontvangstkamer , elk met eigen buitendeur. Vanuit de salon is er toegang tot de cave. De 1e verdieping bestaat uit 2 zeer ruime slaapkamers met haard en een kleinere slaapkamer. De 2e verdieping bestaat uit kinder , personeelskamers en een zolderruimte.                                                         
Achter het landhuis  staat parallel een utiliteits gebouw, met ruimtes zoals  houtopslag, werkplaats en cv stookruimte( zie hoge schoorsteen).  Dit 4,5 m brede gebouw heeft een ruime zolderruimte met eigen inloopdeur van buitenaf.  
Naast de toren staat nog een woning met broodoven. Beneden is een kamer met keuken en een badkamer , boven zijn 2 ruime slaapkamers .                   
Op ruime afstand achter het utiliteitsgebouw is de loods met paarden en rijtuigen stalling .                     
Er is nog een zeer grote koestalling met hooizolder .
Hiervan moet de dakbedekking grotendeels vervangen worden .                         
Dan is er nog een eigen smederij met aangrenzend de machines opslag.                   
Alle gebouwen zijn van natuursteen (en pierre) . De muren zijn in zeer goede staat , zo ook de dakbedekkingen( behalve de hooizolder) en dakconstructies. Sinds de 50er jaren is er waarschijnlijk niets meer aan het geheel veranderd. het geheel biedt vele mogelijkheden tot exploitatie, van luxe chambre d'hotes/restaurant tot leefgemeenschap.     
Een bezoek zal u overweldigen en de vele details zullen u verrassen, evenals de prijs voor dit geheel .

Prijs: 340.000 euro kk

 

   

   

   


Object 202

  

Luxe chambre d'hotes. Meer informatie over deze schitterende woning met 4 slaapkamers, 1300m2 grond en een zwembad?  Klik hier


Object 162 - Plateau de mille vaches


Chambre d' hotes: prachtig geheel op 76 hectare grond, grotendeels bos. Bestaande uit: natuurstenen woning met 5 chambre d' hotes elk met eigen sanitaire en gemeenschappelijke ruimte.
Een riante natuurstenen woning met veel kamers. Een nog te restaureren fournil, ideaal als gite......
Klik hier voor uitgebreide informatie en meer foto's

 


Object 161 - twee gerestaureerde woningen

  
Op het plateau de mille vaches , in een klein gehucht, staan 2 tot in detail gerestaureerde woningen, waarvan een net is opgeleverd. Op het perceel bevindt zich ook een hoge, vrijstaande nieuwgebouwde garage, geschikt voor de stalling van een camper en een personen auto. De garage heeft een vaste trap naar de verdieping .........   klik hier voor uitbreide informatie en meer foto's

 


Object 157 - Woonhuis (geschikt voor chambres d'hotes)

  
Voornaam, groot, bijna 200 jaar oud woonhuis. Bij binnenkomst waant u zich in een kasteel. Op de tweede verdieping zijn ca. 6 riante slaapvertrekken en 1 grote badkamer. De zolderruimte is een grote, nog vrij in te delen ruimte. Beneden bevinden zich verscheidene vertrekken zoals een tweede badkamer, salon, eetkamer, woonkeuken. Een aantal van deze vertrekken hebben ....... 
klik hier voor uitgebreide informatie en meer foto's
 


 object 135: Een kleinschalige camping (nu ca. 10-20 plaatsten) op 4 Ha grond.


Een schitterende kans voor die mensen die gastvrij zijn, van de natuur houden en graag actief bezig zijn! Het geheel is gecreerd rondom een boerderij uit ca 1850. Deze boerderij is ca 25 x 7 meter groot en is geheel gerenoveerd, van een nieuw dak voorziet, geisoleerd en dat alles met behoud van de authentieke elementen. Voor uitgebreide informatie KLIK HIER!


Object nr 123: prachtige Franse boerderij

  
Nabij Argentat (slechts 5 minuten met de auto) staat deze prachtige Franse boerderij. Het gebouw verkeert in zeer goede staat en is de afgelopen jaren op schitterende wijze en met smaak verbouwd tot een moderne woning die aan alle Nederlandse normen voldoet. Er is een zwembad van ca 10 x 5 meter aangelegd (onverwarmd). Er is inmiddels een goedgekeurde bouwtekening beschikbaar om in de schuur enkele chambre d'hotes of gites te realiseren!!      klik HIER voor de uitgebreide informatie 


 Object 11- Notariswoning - geschikt chambre d'hotes

 
Deze oude notariswoning is gelegen in het centrum van het dorp maar heeft een bijzonder grote tuin, met veel fruitbomen en privacy.  Er zijn nog veel authentieke elementen bewaard gebleven.
Dit object is bijzonder geschikt voor het realiseren van chambre d'hotes.   Klik hier voor uitgebreide informatie en foto's