header vierkant1 vierkant2 vierkant3 vierkant4 adresgegevens it plak

Laat u professioneel ondersteunen

U droomt ervan om een eigen huis te bezitten in Frankrijk? U weet wat u zoekt, maar bent 'voorzichtig' vanwege de vele Franse gewoonten? Iedereen heeft de 'drama verhalen' gehoord over de aankoop van Onroerend Goed in het buitenland, de voor ons onbekende juridische en fiscale systemen, de andere bouwvoorschriften, et cetera. 

Werk dan samen met It Plak. Wij loodsen u bekwaam, vakkundig en vertrouwd langs alle voetangels en klemmen. Wij zijn actief in de Correze / Limousin, waarin het Lac de Neuvic een centrale liggig heeft. Inmiddels zijn er vele geslaagde transacties en (nieuw)bouw-projecten te bewonderen. 
Het kopen en (ver)bouwen van een eigen huis in Frankrijk is aantrekkelijker dan u denkt. Belangrijk is wel: samenwerking met Nederlanders die het klappen van de zweep kennen. Dan voorkomt u dat uw Franse droom verandert in een nachtmerrie.......

Droomt u ook van een woning in het zonnige Frankrijk?
Ontbreekt u de tijd om zelf te zoeken en te (ver)bouwen?
Wilt u alles tip-top geregeld hebben?
Houdt u van eerlijk en open zaken doen?
 
 It Plak is gespecialiseerd in het verkopen, ontwikkelen en realiseren van (luxe) woningen in de Correze in Frankrijk. De woningen zijn bestemd voor vakantie maar ook voor permanente bewoning.
 
It Plak denkt met u mee, vertaalt uw dromen en wensen over een (tweede) woning in Frankrijk naar een realistisch geheel. Door de eigen (bouw) ervaring en vele vakanties in dit gebied, kunnen wij u adviseren en namens u zorgen voor een fantastisch huis.
 
It Plak is een Friese benaming (it plak = de (woon)plaats, de plek). De eigenaar, Louw Boksma, is afkomstig en woonachtig in Friesland. Vandaar ....

It Plak heeft miv juli 2008 een prachtige portefeuille met bestaande woningen opgebouwd. Woningen die in onze ogen geschikt zijn voor Nederlanders.                        
                                                                         KLIK HIER VOOR AANBOD
Waarom?
 
Vanuit Nederland blijkt het moeilijk te zijn om een goed beeld te krijgen van het aanbod van onroerend goed. U weet waarschijnlijk wel in welke regio u zoekt, wat uw budget is en aan welke minimum normen een object zal moeten voldoen. Ook de omgevingsfactoren (bereikbaarheid, ligging, natuur et cetera) zijn goed te benoemen. 
Maar om vervolgens een selectie te maken vande beschikbare en geschikte objecten is een lastige klus. 

Wat doet It Plak voor u?
Kopers: Met uw zoekvraag onder de arm bezoeken we onze samenwerkingspartners en gaan met hen op zoek naar voor u geschikte projecten. We informeren u en wijzen op voor- en nadelen, koopprijs en aanvullende kosten (oa verbouw). 
Op uw verzoek kunnen we ook de objecten inspecteren en u een top 3 van passende projecten presenteren.  U kunt op deze wijze een goede afweging maken tussen nieuwbouw of oud/verbouw. U besteedt  uw tijd dus effectief en efficient. 
Verkopers: wij nemen graag uw woning in de verkoop. Na een goede inventarisatie zal uw woning gepresenteerd worden op onze site en op de beurzen waar It Plak aan deelneemt. Daarnaast werken we zeer pro-actief; uw woning wordt door actief aan potentiele kopers gezonden, we weten wie, wat zoekt. 
 
Contact?
Laat ons uw vragen weten, vul het contactformulier in!